Kerkdiensten

Kerkdiensten en tijden

Elke zondag zijn er twee kerkdiensten in de Dorpskerk. Er zijn 346 zitplaatsen en er is ringleiding aanwezig. De morgendienst begint om 9.00 uur of 10.45 uur en de avonddienst om 18.45 uur. De aanvangstijd van de morgendiensten wisselt elke maand, 's zomers om de twee maanden.

Voorts zijn er diensten op de christelijke feestdagen, biddag voor gewas en arbeid (in maart), dankdag voor gewas en arbeid (in november), oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen. Alle diensten worden vermeld in Kerknieuws (het kerkblad van de Hervormde gemeente), in enkele regionale huis-aan-huisbladen, op de kabelkrant van Bleiswijk en op de website.

Tijdens de morgendiensten is er oppas voor de kinderen tot 4 jaar in "De Uitwijk", Kerkstraat 2. Kijk hier voor meer informatie.

Tevens wordt er tijdens de diensten gebruik gemaakt van de beamer voor het projecteren van de afkondigingen en van de liturgie (niet tijdens reguliere avonddiensten). Kijk hier voor meer informatie.
Gemeenschappelijke diensten

Met de Gereformeerde Kerk worden enkele gemeenschappelijke diensten gehouden, onder meer op Hemelvaartsdag, de kerstnachtdiensten en vier diensten in de zomer.